Announcements

Author: HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ
Time: 08:30
Location: Amerikan Hastanesi A Salonu

Hemşirelik Öğrencileri Tartışıyor: "Hemşirelikte Değişim ve İnovasyon: Değişimi yakalamak mı, Değişim yaratmak mı?"

Tarih: 6-7 Nisan 2017

Yer: Amerikan Hastanesi A Salonu

Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri tarafından bu yıl 8. kez düzenlenecek olan etkinliğin teması, dünyada ve hemşirelikte yaşanan değişimleri incelemek ve geleceğe dair vizyon oluşturmak amacıyla, "HEMŞİRELİKTE DEĞİŞİM VE İNOVASYON: Değişimi yakalamak mı, Değişim yaratmak mı?" olarak belirlenmiştir. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da İstanbul İli'nde bulunan kamu ve vakıf üniversitelerinin hemşirelik öğrencileri etkinliğimizde panelist ve katılımcı olarak yer alacaklardır. Ayrıca İstanbul dışından konuk okul olarak davet edilen Uşak Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve eğitimcileri de aramızda olacaklardır.

Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri olarak büyük bir heyecan ve gayretle gerçekleştirmeye çalıştığımız bu etkinlikte sizleri aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız.

8._GELENEKSEL_KOC_UNIVERSITESI_HEMSIRELIK_OGRENCILERI_ETKINLIGI_PROGRAMI.jpg